Privacy Policy

-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ και ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (GDPR)-

Στο MASROOM προτεραιότητα συνιστά η συμμόρφωση στην κείμενη νομοθεσία. Επισημαίνεται δε πως, στην περίπτωση που οποιοδήποτε τμήμα/μέρος/διάταξη των παρόντων όρων είναι ή καταστεί αντίθετο/η προς το νόμο ή άκυρο/η παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε οποιαδήποτε περίπτωση να θίγεται η ισχύς και εγκυρότητα των λοιπών όρων, οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ. Παράλληλα, επενδύουμε διαρκώς στην ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Για το σκοπό αυτό λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Προς τούτο, το MASROOΜ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών τους παρά μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.masroom.gr της Εταιρείας, επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: 

Αναγνώριση Πελάτη: 

Κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα μας, υπάρχει η δυνατότητα να γίνετε εγγεγραμμένο μέλος απολαμβάνοντας τα σχετικά προνόμια του μέλους όπως: η πρόσβαση και αλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων, το ιστορικό των παραγγελιών σας, τα Αγαπημένα σας, η αλλαγή του Μυστικού κωδικού ασφαλείας (Password), η εγγραφή ή αναίρεση της εγγραφής σας στα newsletters μας. 

Η πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό σας γίνεται μέσω ειδικών κωδικών εισόδου. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση του MASROOM, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.masroom.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια

Δήλωση ΑπορρήτουΕνημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Εισαγωγή 


Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την MASROOM.GR με ΑΦΜ 127630130 που εδρεύει στο Χαλάνδρι, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία.

Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από εμάς τους ίδιους, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.


Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε σε ενέργειες αν δεν διαθέτουμε συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα, (όπως για παράδειγμα  δεδομένα αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς κ.λ.π) που απαιτούνται για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. 

Ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, αν, όπως, όπου κι όταν αυτά δηλώνονται από τον ίδιο για τη συμμετοχή του στις διάφορες υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου. Το ΜΑSROOM διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων αυτών και θα τηρεί αρχείο (αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του), το οποίο θα είναι απόρρητο-μη κοινοποιούμενο σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), στα πλαίσια του Ν.2472/1997. To MASROOM υποχρεούται στην άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε Δικαστική Αρχή (ή οποιαδήποτε άλλη αρχή προβλέπει ο νόμος), για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2225/1994 και του Π.Δ. 47/2005.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο επισκέπτης/χρήστης του MASROOM έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες και, αφού διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους/ Προφίλ Χρήστη, προκειμένου να έχετε ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Εγγραφή στα newsletter και την αποστολή ενημερώσεων :

  • Για την εγγραφή στα newsletters και την αποστολή ενημέρωσης θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email).

Με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις, που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους / προφίλ χρήστη με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης: 

  • Για την δημιουργία Λογαριασμού μέλους/ Προφίλ χρήστη, με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης θα πρέπει να δώσετε την συγκατάθεση σας στο εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Απαραίτητο στοιχείο που λαμβάνουμε από το μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης είναι η διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας
  • Τα επιπλέον στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορεί να είναι είτε το φύλο είτε η ημερομηνία γέννησης  σας ή και τα δύο εάν και εφόσον τα έχετε δηλώσει ως δημόσια.

Αναλυτικά για την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δείτε την αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

Με την δημιουργία λογαριασμού μέλους/προφίλ χρήστη σύμφωνα με τα παραπάνω και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του προφίλ σας, στο περιεχόμενο και στις υπηρεσίες του MASROOM, τα αγαπημένα σας και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «το Προφίλ μου».

Έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε αποθηκεύσει ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε κατά περίπτωση.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε θα επεξεργαστούν μόνο εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για τους σκοπούς που περιγράφονται στο παρόν και μόνο εφόσον υπάρχει νόμιμος λόγος που το επιτρέπει.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ταχύτερης και ευκολότερης επικοινωνίας μαζί σας σχετικά με μία πληροφορία ή συμβουλή που θα θέλατε να σας μεταφέρουμε και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων.

Διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας, με  τυχόν χρήση ειδικών λογισμικών ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της Ιστοσελίδας μας.
(β) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να: εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για καινούρια άρθρα και ιδέες.

Πολιτική προστασίας ανηλίκων :

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του MASROOM είναι κατάλληλο για επίσκεψη και προς χρήση από ανηλίκους κι επομένως, επιτρέπει την πρόσβασή του από αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, εάν κάποια ενότητα/περιοχή/υπηρεσία περιέχει υλικό προσβλητικό, ανήθικο κι εν γένει ακατάλληλο για ανηλίκους, θα υπάρχει σχετική προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά, ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν τέτοιες σελίδες, το MASROOM δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, δεδομένου ότι καθίσταται εν τοις πράγμασι αδύνατος ο συνεχής έλεγχος τέτοιων περιπτώσεων.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων καθορίζεται πρωτίστως με βάση τις αρχές την αναγκαιότητας και αναλογικότητας,  ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται από το ισχύον νομικό πλαίσιο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα που οι ως άνω διατάξεις επιβάλουν.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τυχόν λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο) που υπάρχει στην Ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο κάτωθι e-mail : info@masroom.gr 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την MASROOM απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης: 

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε το Δικαίωμα Πρόσβασης κάντε κλικ εδώ

Δικαίωμα διόρθωσης: 

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε με αποστολή email. Για να ασκήσετε το δικαίωμα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων κάντε κλικ εδώ 

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση τη συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων.Για να ασκήσετε Διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων κάντε κλικ εδώ

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία. Για να ασκήσετε το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας κάντε κλικ εδώ

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία κάντε κλικ εδώ 

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση εντός ευλόγου για την επιχείρηση χρόνου τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα 

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, το MASROOM σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο, που υπάρχει στην Ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο κάτωθι e-mail: info@masroom.gr

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ενημέρωση για την Πολιτική Cookies

Το www.masroom.gr δύναται – και ο χρήστης/επισκέπτης το αποδέχεται – στην ιστοσελίδα να χρησιμοποιεί «cookies» για την αναγνώριση από τον επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων της. Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή του εκάστοτε χρήστη/επισκέπτη κατά την πλοήγησή του στην ιστοσελίδα. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία του επισκέπτη/χρήστη, όπως όνομα (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό, κατά την επίσκεψή του ξανά στην ιστοσελίδα, να μην είναι αναγκαία η υποβολή των ανωτέρω δεδομένων για την είσοδο και πλοήγηση αυτού (του χρήστη) στην ιστοσελίδα. Αν θέλετε διακόπτετε τη λειτουργία των cookies του browser σας, ώστε είτε να διακόψετε τη ροή νέων cookies, είτε να ενημερώνεστε όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie, είτε να απενεργοποιήσετε τα υφιστάμενα cookies. Εάν απορρίψετε τα cookies της παρούσας ιστοσελίδας, μπορείτε να εξακολουθήσετε να την χρησιμοποιείτε. Σε αυτή την περίπτωση, ενδεχομένως να περιορίζεται η χρήση μερικών από τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, ή ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε χρήση πλήρως όλων των δυνατοτήτων του δικτυακού μας τόπου. Ορισμένοι από τους συνεργαζόμενους ή ορισμένες από τις λοιπές ιστοσελίδες, που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας ενδεχομένως να χρησιμοποιούν «cookies», στα οποία όμως δεν έχουμε καμία πρόσβαση ή έλεγχο και ως εκ τούτου δεν φέρουμε καμία ευθύνη για και από τη χρήση τους. 

Διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ

Κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγείστε και να παραμένετε ανώνυμος χρήστης μέχρι να αποφασίσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, είτε με την εγγραφή σας στα newsletter μας και τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) καθώς και την ανάλογη κατά περίπτωση συγκατάθεση σας.
Μετά την παραπάνω εγγραφή σας, γίνεται μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας κατάρτιση του προφίλ σας, με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις μετακινήσεις σας. 

Αυτό πραγματοποιείται αυτοματοποιημένα με την εγγραφή σας καθώς μπορούμε να γνωρίζουμε και να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες σας όσον αφορά τα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον Στοιχεία Όταν τα Δεδομένα Συλλέγονται από Τρίτους και Όχι Απευθείας Από Το Φυσικό Πρόσωπο

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο www.masroom.gr ενδέχεται να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους (sign up) ή να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας (sign in) με την χρήση των λογαριασμών σας από Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook, Google+), δίχως να χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς πρόσβασης, μέσω αυτοματοποιημένης ασφαλούς λειτουργίας η οποία πραγματοποιείται με την απευθείας επικοινωνία των συστημάτων μας με το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο.
Προϋπόθεση για τυχόν χρήση της παραπάνω αυτοματοποιημένης λειτουργίας εγγραφής/εισόδου είναι να δώσετε εξουσιοδότηση στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη χρήση αυτή, η οποία ταυτόχρονα εξουσιοδοτεί το μέσο να μας μεταβιβάσει προσωπικά σας δεδομένα τα οποία έχετε εσείς δηλώσει σαν δημόσια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη στιγμή της εξουσιοδότησης έχετε ενημέρωση για το ποια ακριβώς στοιχεία θα διαβιβαστούν και έχετε και την δυνατότητα από-επιλογής κάποιων από αυτά.

Η εξουσιοδότηση σας στο εκάστοτε μέσο γίνεται μία φορά και ισχύει έως ότου εσείς με δική σας ενέργεια προς το εκάστοτε μέσο την διακόψετε (αναζητήστε τις σχετικές λειτουργίες – επιλογές στον προσωπικό σας λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης).

Μπορεί επίσης, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας, να λαμβάνετε ενημερώσεις για τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες, ενημερωτικά δελτία καθώς και να σας στέλνουμε προσωποποιημένες ενημερώσεις.

 -Πολιτική Cookies-

Στο MASROOM χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Η χρήση των cookies μας βοηθάει να βελτιώσουμε τις λειτουργίες του site, να κάνουν πιο εύκολη την περιήγηση σας αλλά και να σας διευκολύνουν στις επιλογές σας. Έτσι, μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις που βασίζονται στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Επιπλέον, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα του site μας και να εντοπίσουμε προβληματικές σελίδες που χρήζουν βελτίωσης. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε το site μας για να παρέχουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες αλλά και εμπειρία κατά την επίσκεψη των χρηστών μας.

Παράλληλα, πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας και για το λόγο αυτό ο οργανισμός τηρεί αυστηρή πολιτική.

Σας προτείνουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε αυτήν την πολιτική, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τον τύπο των cookies που χρησιμοποιούμε, τις πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας τα cookies και πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Τι είναι τα Cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη (συνήθως στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως Chrome, Opera, Mozilla Firefox κ.α), ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στον χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Γενικές πληροφορίες ταξινόμησης των Cookies

Υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες cookies:

Τεχνικά cookies: απαραίτητα για την ορθή λειτουργία ενός ιστότοπου και για την περιήγηση σε αυτόν από τον χρήστη. Χωρίς αυτά, οι χρήστες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να προβάλλουν σωστά τις σελίδες ή να χρησιμοποιήσουν ορισμένες υπηρεσίες.

Cookies δημιουργίας προφίλ: χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις που εμφανίζει ο χρήστης κατά την περιήγηση.

Τα cookies, είτε «τεχνικά» είτε «δημιουργίας προφίλ», μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως:

Cookies «συνεδρίας», τα οποία διαγράφονται αμέσως μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης

«μόνιμα» cookies, τα οποία παραμένουν στο πρόγραμμα περιήγησης για ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, για την αναγνώριση της συσκευή που συνδέεται με έναν ιστότοπο, διευκολύνοντας τις διαδικασίες ελέγχου ταυτότητας χρήστη

«ιδιόκτητα» cookies, τα οποία δημιουργούνται και ελέγχονται απευθείας από τον χειριστή του ιστότοπου στον οποίο ο χρήστης περιηγείται

cookies «τρίτων μερών», τα οποία δημιουργούνται και ελέγχονται από μέρη εκτός του χειριστή του ιστότοπου στον οποίο ο χρήστης περιηγείται

Κατηγορίες Cookies

1. Αναγκαία

Επιτρέπουν τις βασικές λειτουργίες του site, όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας, την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την ολοκλήρωση αγορών. Τα αναγκαία Cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει σωστά το site και να εξυπηρετήσει το σκοπό την επίσκεψης του χρήστη (π.χ. ολοκλήρωση αγοράς).

2. Λειτουργικότητας

Χρησιμοποιούνται για τη σωστή και ομαλή λειτουργία της σελίδας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να «θυμάται» τις επιλογές του χρήστη, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται cookies με πληροφορίες όπως το καλάθι αγοράς, αλλά και πληροφορίες για ασφαλή περιήγηση.

3. Επιδόσεων

Mας βοηθούν να κατανοήσουμε πως χρησιμοποιούν και αλληλοεπιδρούν οι επισκέπτες με τις διάφορες σελίδες, συλλέγοντας και αναφέροντας ανώνυμα πληροφορίες.
Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε αν οι χρήστες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και αν κάποια σελίδα χρειάζεται βελτίωση. Χρησιμοποιούνται και για δημιουργία χρήσιμων reports για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του site μας γενικότερα.

4. Στόχευσης/Διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή διαφημίσεων με περιεχόμενο που ταιριάζει στους χρήστες και τα ενδιαφέροντά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή εξατομικευμένων προσφορών για τον χρήστη.
Επίσης, μας βοηθούν στη μέτρηση της απόδοσης των διαφημιστικών καμπανιών.

Πώς να ελέγξετε τα cookies

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο internet σας παρέχουν τη δυνατότητα να καθορίσετε εάν θέλετε ή όχι τη χρήση cookies. Οι ακόλουθες σελίδες παρέχουν τις οδηγίες για την ρύθμιση των cookies στα πιο γνωστά προγράμματα περιήγησης στο web:

Τύποι cookies που χρησιμοποιούμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα masroom.gr

Στο MASROOM χρησιμοποιούμε : αναγκαία cookies, cookies επιδόσεων και cookies λειτουργικότητας